JSN ImageShow

Dobrodošli u JU Srednju mašinsko-saobraćajnu školu!

JU Srednja mašinsko – saobraćajna škola  obrazuje kadrove mašinske i saobraćajne struke.
U okviru struke učenici i polaznici  obrazuju se za specifična zanimanja  III, IV i V stepena obrazovanja.
Nastavni planovi i programi usklađeni su sa potrebama tržišta.

 

Projekat Vijeća učenika "Fizički aktivan-mentalno stabilan"

Sve naše facebook pratioce bi zamolili da odvoje minutu svog vremena za naše učenike. U pitanju je projekat Vijeća učenika Srednje mašinsko-saobraćajne škole pod nazivom "Fizički aktivan-mentalno stabilan", gdje trebamo skupiti određeni broj glasova.Kako glasati za projekat JU Srednje mašinsko-saobraćajne škole? Slijedite naredne korake:Kliknite na link ispod:https://www.lonac.pro/
Kada vam se otvori stranica lonca u desnom gornjem uglu imate dvije opcije Registruj se/Prijavi se.Ukoliko imate već napravljen račun na loncu samo se prijavite i kliknite na posljednji link,potom pritisnite dugmić Glasaj.Ukoliko nemate račun na loncu, potrebno je da se registrujete. Unesite svoje ime i prezime, mail, lozinku i ostale potrebne podatke. Lonac će vas preusmjeriti na mail gdje treba potvrditi svoj nalog.Nakon potvrđivanja se vraćate na stranicu lonca i prijavite se. Kliknite na posljednji link,pritiskom na dugmić Glasaj podržavate našu školu. Glasanje traje od 24.11. do 30.11.Link preko kojeg dolazite do našeg projekta:
Unaprijed se zahvaljujemo svima!
VIJEĆE UČENIKA

Obavještavaju se kandidati koji su se prijavili na konkurs za prijem zaposlenika u JU Srednjoj mašinsko-saobraćajnoj školi Mostar objavljen dana 22.12.2020. godine u dnevnom listu „Dnevni avaz“ (kao obavještenje o konkursu) te web stranici škole www.ms-skola.ba  i oglasnoj ploči Službe za zapošljavanje HNK-a,  koji formalno-pravno ispunjavaju uslove konkursa da će u skladu sa  članom 5. Pravilnika o jedinstvenim kriterijima o postupku i izboru zaposlenika, pismeni dio  intervjua biti obavljen u 07. 01. 2021. godine sa početkom u 1000  sati u prostorijama škole.   

Sljedeći kandidati upućuju se u dalju konkursnu proceduru:

  1. Na određeno vrijeme do 15.7.2021. godine
    1. Profesor turskog jezika........................................................... 1 izvršilac ( 8 časova)

Na ovo radno mjesto prijavila su se četiri kandidata  od kojih jedan formalno pravno ispunjavaju uslove konkursa, te se upućuju se u daljnu konkursnu proceduru:

  1. Mustafić Aida

 

Komisija ;

  1. Halil Ćućurović predsjednik
  2. Lamia Spahić član
  3. Fako Sanela član

Aplikacije na konkurs od 22.12.2020. Godine

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com