JSN ImageShow

Dobrodošli u JU Srednju mašinsko-saobraćajnu školu!

JU Srednja mašinsko – saobraćajna škola  obrazuje kadrove mašinske i saobraćajne struke.
U okviru struke učenici i polaznici  obrazuju se za specifična zanimanja  III, IV i V stepena obrazovanja.
Nastavni planovi i programi usklađeni su sa potrebama tržišta.

 

Projekat Vijeća učenika "Fizički aktivan-mentalno stabilan"

Sve naše facebook pratioce bi zamolili da odvoje minutu svog vremena za naše učenike. U pitanju je projekat Vijeća učenika Srednje mašinsko-saobraćajne škole pod nazivom "Fizički aktivan-mentalno stabilan", gdje trebamo skupiti određeni broj glasova.Kako glasati za projekat JU Srednje mašinsko-saobraćajne škole? Slijedite naredne korake:Kliknite na link ispod:https://www.lonac.pro/
Kada vam se otvori stranica lonca u desnom gornjem uglu imate dvije opcije Registruj se/Prijavi se.Ukoliko imate već napravljen račun na loncu samo se prijavite i kliknite na posljednji link,potom pritisnite dugmić Glasaj.Ukoliko nemate račun na loncu, potrebno je da se registrujete. Unesite svoje ime i prezime, mail, lozinku i ostale potrebne podatke. Lonac će vas preusmjeriti na mail gdje treba potvrditi svoj nalog.Nakon potvrđivanja se vraćate na stranicu lonca i prijavite se. Kliknite na posljednji link,pritiskom na dugmić Glasaj podržavate našu školu. Glasanje traje od 24.11. do 30.11.Link preko kojeg dolazite do našeg projekta:
Unaprijed se zahvaljujemo svima!
VIJEĆE UČENIKA

dan1

Danas je Dan škole, inače, dan koji obilježavamo nizom aktivnosti i posebnim svečanim programom, ali danas, zbog mjera koje su na snazi usljed epidemiološke situacije, bit ćemo uskraćeni za taj svečani dio.
Kolektiv škole, na čelu sa direktorom Ahmetom Pelkom, je u 12:00 sati posjetio Šehitluke, te je učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća odana počast svima onima koji su utkali sebe u temelje našeg grada i naše slobode.
Poštujući svoju prošlost poštujemo sebe i vodimo računa o sadašnjosti i budućnosti, kazao je profesor historije Nerman Pala.
Posebnu zahvalnost iskazujemo uvaženom Ministru Rašidu Hadžoviću i Predsjedniku Gradskog vijeća grada Mostara Salemu Mariću što su svojim prisustvom uveličali za nas važan događaj.
S najboljim željama sretan Dan škole svim zaposlenicima, učenicima i njihovim roditeljima, a najljepše se zahvaljujemo našim partnerima i prijateljima!
dan2
 
dan4
 
dan6
 
dan7
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com