JSN ImageShow

Dobrodošli u JU Srednju mašinsko-saobraćajnu školu!

JU Srednja mašinsko – saobraćajna škola  obrazuje kadrove mašinske i saobraćajne struke.
U okviru struke učenici i polaznici  obrazuju se za specifična zanimanja  III, IV i V stepena obrazovanja.
Nastavni planovi i programi usklađeni su sa potrebama tržišta.

 

Projekat Vijeća učenika "Fizički aktivan-mentalno stabilan"

Sve naše facebook pratioce bi zamolili da odvoje minutu svog vremena za naše učenike. U pitanju je projekat Vijeća učenika Srednje mašinsko-saobraćajne škole pod nazivom "Fizički aktivan-mentalno stabilan", gdje trebamo skupiti određeni broj glasova.Kako glasati za projekat JU Srednje mašinsko-saobraćajne škole? Slijedite naredne korake:Kliknite na link ispod:https://www.lonac.pro/
Kada vam se otvori stranica lonca u desnom gornjem uglu imate dvije opcije Registruj se/Prijavi se.Ukoliko imate već napravljen račun na loncu samo se prijavite i kliknite na posljednji link,potom pritisnite dugmić Glasaj.Ukoliko nemate račun na loncu, potrebno je da se registrujete. Unesite svoje ime i prezime, mail, lozinku i ostale potrebne podatke. Lonac će vas preusmjeriti na mail gdje treba potvrditi svoj nalog.Nakon potvrđivanja se vraćate na stranicu lonca i prijavite se. Kliknite na posljednji link,pritiskom na dugmić Glasaj podržavate našu školu. Glasanje traje od 24.11. do 30.11.Link preko kojeg dolazite do našeg projekta:
Unaprijed se zahvaljujemo svima!
VIJEĆE UČENIKA

ibro2Učenik naše škole Ibro Basarić iz Višića kod Čapljine u subotu 27.04.2013. godine je u Mostaru na Španskom trgu oborio svjetski rekord u vožnji bicikla na zadnjem točku na udaljenosti od 100 metara.

 

Dionicu od 100 metara Ibro je prešao za 12:674 sekundi, dok je stari rekord bio 14 sekundi.

Mjerna ekipa koja je bila zadužena za ispravnost i regularnost ovog mjerenja je Street race club Sarajevo Timing Team i 402.ba Team.

Veliki broj zainteresiranih prisustvovao je obaranju rekorda koji su podrškom Basariću poslali u svijet pozitivnu poruku iz Mostara.

Svaka čast Ibro!

 ibro3

ibro1

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com