JSN ImageShow

Dobrodošli u JU Srednju mašinsko-saobraćajnu školu!

JU Srednja mašinsko – saobraćajna škola  obrazuje kadrove mašinske i saobraćajne struke.
U okviru struke učenici i polaznici  obrazuju se za specifična zanimanja  III, IV i V stepena obrazovanja.
Nastavni planovi i programi usklađeni su sa potrebama tržišta.

 

Projekat Vijeća učenika "Fizički aktivan-mentalno stabilan"

Sve naše facebook pratioce bi zamolili da odvoje minutu svog vremena za naše učenike. U pitanju je projekat Vijeća učenika Srednje mašinsko-saobraćajne škole pod nazivom "Fizički aktivan-mentalno stabilan", gdje trebamo skupiti određeni broj glasova.Kako glasati za projekat JU Srednje mašinsko-saobraćajne škole? Slijedite naredne korake:Kliknite na link ispod:https://www.lonac.pro/
Kada vam se otvori stranica lonca u desnom gornjem uglu imate dvije opcije Registruj se/Prijavi se.Ukoliko imate već napravljen račun na loncu samo se prijavite i kliknite na posljednji link,potom pritisnite dugmić Glasaj.Ukoliko nemate račun na loncu, potrebno je da se registrujete. Unesite svoje ime i prezime, mail, lozinku i ostale potrebne podatke. Lonac će vas preusmjeriti na mail gdje treba potvrditi svoj nalog.Nakon potvrđivanja se vraćate na stranicu lonca i prijavite se. Kliknite na posljednji link,pritiskom na dugmić Glasaj podržavate našu školu. Glasanje traje od 24.11. do 30.11.Link preko kojeg dolazite do našeg projekta:
Unaprijed se zahvaljujemo svima!
VIJEĆE UČENIKA
×

Error

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but slike/2013-2014/transfuzija is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

IMG 2258U prostorijama naše škole 20.02.2014.godine održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Dragocjenu tečnost koja život znači darovali su učenici završnih razreda naše škole. Treba istaknuti da se na poziv odazvao izuzetno veliki broj učenika čime su  naši maturanti  potvrdili humanost  i spremnost da pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Ove školske godine ovo je već druga akcija kojom su naši učenici pomogli lokalnoj zajednici nakon pošumaljavanja u požaru nastradalih predjela Rujišta u kojoj su učestovali učenici trećih razreda i akcija darivanja krvi izuzetno hvale vrijedna incjativa. Akcija je sprovedena u saradnji sa bolnicom Južni logor, njihovim transfuziološkim odjelom, dok je medijski  akciju darivanja popratila Radio televizija Mostar.

{gallery width="300" height="250"} slike/2013-2014/transfuzija{/gallery} 

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com